06 11112837 nienke@keenpepper.nl

DIENSTEN

BUSINESSPLAN SCHRIJVEN

Een businessplan is het handvat voor de start of de verdere groei van je onderneming. Het schrijven van een businessplan dwingt je om door te denken, keuzes te maken en je plannen financieel te onderbouwen.  Voor sociaal ondernemers staat impact centraal, een Theory of Change is dan ook een belangrijk onderdeel van het plan.

Een goed businessplan is ook de basis voor het vinden van financiers en het werven van fondsen.

Ik kan het businessplan voor je schrijven of het ontwikkelen en schrijven van het businessplan begeleiden.

FONDSENWERVEN

Fondsenwerven is voor veel sociaal ondernemers een noodzaak, maar ook vaak een hoofdpijn dossier. De meeste sociaal ondernemers richten zich liever op de groei van hun onderneming en het maximaliseren van hun impact. Ze zijn liever niet te veel tijd kwijt aan langdradige fondsenaanvragen. Geldt dit ook voor jou? Dan kan ik je helpen.

Hoe kan je de financiers in het hoofd en hart raken om ze te overtuigen dat jouw plan in aanmerking komt voor financiering? Ik spreek de taal van de maatschappelijke financiers en kan de brug slaan tussen jouw plan en de financier.

Ik begeleid en/of schrijf losse aanvragen, maar ik kan ook een fondsenwervingsstrategie voor de langere termijn voor je ontwikkelen.

KLANKBORD

Loop je vast in de groei van je onderneming en heb je behoefte aan een klankbord? Ik denk graag met je mee. Ik kan je adviseren over o.a. de governance, het verdienmodel en je impact strategie.

PARTNERSCHAPPEN SLUITEN

Ben je op zoek naar een gelijkwaardig partnerschap? Als sociaal ondernemer heb je grotere bedrijven/corporates wat te bieden. Je kan ze helpen hun sociale en duurzame impact te vergroten. Je biedt innovatieve marktoplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Het partnerschap stelt jou in staat jouw impact sneller te maximaliseren en zorgt voor een solide financiële basis. Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste partners, het onder woorden brengen van jouw propositie en het sluiten van een gelijkwaardig partnerschap.

. .WERKWIJZE

Ik start de samenwerking altijd met een gratis adviesgesprek waarin we samen vaststellen wat er nodig is en hoe ik daarbij kan ondersteunen. Vervolgens doe ik een aanbod op maat.

 

Veel voorkomende vragen worden vast voor je beantwoord op de FAQ pagina. Klik hier voor de algemene voorwaarden die gelden voor alle dienstverlening van Keen Pepper Impact Support

 

 

 

Meld je aan voor de Keen Pepper Nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!