06 11112837 nienke@keenpepper.nl
Keen Pepper Podcast

 

De Keen Pepper Podcast is dé podcast voor ondernemers met een missie. Het draait om de vraag wat jij als ondernemer nodig hebt om jouw missie te realiseren. Ik interview succesvolle ondernemers met een missie over hun bumpy road naar groei, impact en (persoonlijk) succes. In de interviews staan eerlijke ondernemersverhalen en lessen centraal. Daarnaast wil ik je inspireren met onderwerpen rondom het ondernemerschap. Mijn doel is jou, als ondernemer met een missie, te ondersteunen op jouw pad naar meer impact en groei.

Aflevering 5

Start before you’re ready

Als je maar een klein beetje op mij lijkt dan roept de quote ‘Start before you’re ready’ ambivalente gevoelens bij je op. Ergens aan beginnen zonder dat je voorbereid bent klinkt voor mij als een nare droom. Het klinkt als een ‘Ik Vertrek’ televisieaflevering waarin mensen volledig onvoorbereid in het buitenland een nieuw bestaan gaan opbouwen en daardoor van de ene ramp in de volgende belanden. In deze podcastaflevering vertel ik waarom deze quote toch een belangrijke kern van waarheid bevat en hoe Rob Bell met zijn aflevering 200 van de Robcast mij heeft geholpen om de quote te omarmen. 

Luister en abonneer je via je favoriete podcast app: Spotify | Apple Podcasts | Sticher | Springcast

Aflevering 4

Overgezien worden en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf: interview met Fatima Essahsah

Fatima Essahsah is oprichter en eigenaar van Bureau Yan, een project- en adviesbureau in Amsterdam met als missie het vergroten van de culturele diversiteit in de culturele sector. In het interview vertelt ze hoe haar eigenwaarde in de loop van de jaren verbonden raakte met haar onderneming en hoe zij daardoor ver over haar grenzen ging. Ook deelt ze een belangrijk inzicht dat voor haar een ommekeer betekende. De universele behoefte om gezien te worden en het belang van onvoorwaardelijk liefde voor jezelf staan centraal in haar verhaal.  

Luister en abonneer je via je favoriete podcast app: Spotify | Apple Podcasts | Sticher | Springcast

Aflevering 3

Win de oorlog: overwin je innerlijke obstakels op jouw weg naar meer groei en innovatie

Iedere ondernemer kent de weerstand in het creatieve proces van het ondernemen. Weerstand is zelfs een van de grootste obstakels in het realiseren van jouw diepste ondernemersidealen, dromen en verlangens. Weerstand kent vele gedaanten, is geniepig en liegt altijd. Het is erop uit om jouw proces te saboteren en gooit er vlak voor de finish lijn vaak nog een schepje bovenop. Het is je grootste vijand én je grootste leermeester. Het goede nieuws is dat je de weerstand kan verslaan. Luister in deze aflevering hoe je voorgoed deze oorlog wint! Met dank aan Steven Pressfield – War on Art – Break Through the Blocks and Win Your Inner Creative Battles.

 

Luister en abonneer je via je favoriete podcast app: Spotify | Apple Podcasts | Sticher | Springcast

Aflevering 2

Over het belang van investeren in jezelf en de kracht van het delen: interview met Marieke Hart

In het openhartige interview vertelt Marieke Hart over de beginjaren van de onderneming Thuisafgehaald (inmiddels Thuisgekookt). Het was een “ontploft avontuur” waarin zij in een snelkookpan heeft leren ondernemen. Marieke beschrijft het contrast tussen de snelle groei en het grote succes en haar eigen worstelingen en zoektocht. Ook vertelt ze wat zij, door harde lessen, heeft geleerd over het belang van het investeren in jezelf en hoe ze met deze belangrijke inzichten andere ondernemers ondersteunt.

 

Luister en abonneer je via je favoriete podcast app: Spotify | Apple Podcasts | Sticher | Springcast

Aflevering 1

Het wie, wat en waarom van de Keen Pepper Podcast

In deze introductieaflevering vertel ik wat meer over mijzelf en mijn liefde voor het ondernemen met een missie. Ik licht toe waarom ik deze podcast ben begonnen en wat ik er mee wil bereiken. Ook noem ik een aantal thema’s van dit seizoen en verklap ik alvast een aantal namen van de missie gedreven onderneemsters die ik ga interviewen. En vertel ik waarom ik vind dat meer vrouwen moeten gaan ondernemen.

Luister en abonneer je via je favoriete podcast app: Spotify | Apple Podcasts | Sticher | Springcast

Meld je aan voor de Keen Pepper Nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!