06 11112837 nienke@keenpepper.nl

Leer strategisch fondsenwerven

Je bent een missie gedreven ondernemer; jouw voornaamste drive is impact maken. Jij hebt dé (commerciële) oplossing voor een prangend maatschappelijk probleem en jouw grootste verlangen is een stevig bedrijf neer te zetten waarbij je ook op de lange termijn impact kan maken.

Leer strategisch fondsenwerven

Je bent een missie gedreven ondernemer; jouw voornaamste drive is impact maken. Jij hebt dé (commerciële) oplossing voor een prangend maatschappelijk probleem en jouw grootste verlangen is een stevig bedrijf neer te zetten waarbij je ook op de lange termijn impact kan maken.

Het werven van fondsen is op dit moment een vast onderdeel van jouw financieringsstrategie. Je werkt misschien al samen met fondsen, maar je hebt het gevoel dat er zoveel meer uit te halen is. Je hebt steeds dat knagende gevoel dat er veel meer kansen liggen op het gebied van fondsenwerven, maar je weet niet hoe je die kansen moet benutten. Als je heel eerlijk bent vind je het werven van fondsen een noodzakelijk kwaad. Een hele vervelende TO DO op he lijstje. Het je kost je heel veel tijd en energie, tijd en energie die je veel liever steekt in direct impact maken.  Eigenlijk loop je er behoorlijk op leeg. En je voelt je gefrustreerd want je weet dat jouw bedrijf nog veel meer potentie heeft om impact te maken, maar je wordt geremd door het gebrek aan de juiste financiering 

Ik weet precies hoe jij je voelt. Ik heb jarenlang ondernemers ondersteund met fondsenwerven en zag diezelfde frustratie. Ik ontwikkelde een fondsenwervingsstrategie en ondersteunde bij het daadwerkelijk werven van de fondsen. Ik zorgde er altijd voor dat de fondsenwervingsstrategie integraal onderdeel was van de bedrijfs- en financieringsstrategie. Het werven van fondsen werd op die manier een strategisch proces waarin een heldere analyse, positionering en het stellen van duidelijke doelen centraal stonden. Ik zag alleen ook dat als ik afscheid nam van de ondernemer er heel veel kennis op het gebied van strategisch fondsenwerven verloren ging. Ook merkte ik dat als een ondernemer zelf nauw betrokken is en het proces van fondsenwerven goed snapte we nog veel meer uit het fondsenwerven konden halen. Dus wil ik nu heel graag jou zelf leren strategisch fondsen te werven met het online programma ‘Leer strategisch fondsenwerven’.

Wat kan je van het programma verwachten:

In het programma leer je hoe je strategisch moet fondsenwerven. Ik bedoel daarmee dat je niet alleen leert fondsen te werven, maar ook hoe je het fondsenwerven sintegraal onderdeel maakt van je bedrijfsstrategie.  

 • Je gaat de code kraken van het fondsenwerven;
 • Je gaat grote stappen maken in je ontwikkeling omdat je je doelen, positionering, impactstrategie op orde brengt en vertaalt naar een realistisch en meetbaar plan;
 • Je scherpt je verdienmodel aan en krijgt een helder beeld welke plek fondsenwerven daarin heeft;
 • Je formuleert jouw propositie voor de fondsen waarmee je ze gaat overtuigen;
 • Je krijgt een goed beeld waar fondsen precies naar op zoek zijn en waar ze in willen investeren;
 • Je vergroot je inzicht in de wereld van de fondsen.
 • Tips en tricks hoe jij jouw persoonlijke band opbouwt met de fondsen.
 • Je leert hoe je een ijzersterke en overtuigende aanvraag schrijft;

Je kan het programma helemaal op eigen tempo volgen. Het is een online programma dat bestaat uit:

 • Videolessen en werkboeken met praktische opdrachten;
 • Een keer per maand een video call voor het stellen van al je vragen;
 • Een review moment van het plan
 • Jaar lang toegang
 • Verschillende bonussen

Want als je dit zelf leert om de juiste fondsen te vinden kan je jouw idealen en dromen zoveel makkelijker en sneller realiseren. Door een effectieve samenwerking met de juiste fondsen:

 • creëer je de financiële ruimte voor uitbreiding van je team waardoor jij kan doen waar jij goed in bent en waarmee je ook privé en werk beter in balans kan brengen;
 • kan je eindelijk investeren in jouw groei waardoor je sneller jouw impact kan gaan maximaliseren;
 • hou je tijd en energie en tijd over voor het verder bouwen aan jouw onderneming

 Wat zeggen andere klanten over samenwerken met Nienke

 

Ik werk al lang met Nienke samen omdat ze mijn organisatie concreet verder brengt, maar ook mij als persoon en als ondernemer. De crux zit erin dat zakelijke en persoonlijke coaching bij haar twee kanten zijn van dezelfde medaille. Ze is invoelend, tegelijkertijd zet ze je op scherp, resultaatgericht en inspirerend. 

Otto Reuchlin

Peer Accountants

“ Nienke heeft Roetz Fair Factory geholpen bij het ontwikkelen en schrijven van een aantal aanvragen bij verschillende maatschappelijke fondsen. Door haar goede kennis van het fondsenwervend landschap heeft ze ons goed kunnen adviseren. Alle aanvragen die we samen met Nienke hebben geschreven zijn gehonoreerd! Daarnaast is het is een plezier om met Nienke samen te werken! Nienke is een ster in luisteren en met haar zachte kritische blik gaat ze voor kwaliteit.

Ellen Heeres

Roetz Fair Factory

 

Keen Pepper adviseerde ons op het gebied van fondsenwerving en het schrijven van het businessplan. Nienke is heel professioneel en deskundig en was steeds heel goed voorbereid. Ze heeft met een kritische blik naar onze bestaande fondsenaanvragen en verdienmodel gekeken en gaf gedetailleerd advies dat erg bruikbaar en nuttig is voor onze onderneming!

Jeltje Hillen

The Buddy Film Project

Veel gestelde vragen

Ik ben een starter is dit programma ook geschikt voor mij?

Als jij wel al een scherp beeld hebt van jouw business- en verdienmodel en je kan strategische zin vooruit denken dan is het programma zeker geschikt.

Ik ben al langer bezig met ondernemen en heb al ervaring met fondsenwerven, is het programma dan wel geschikt voor mij?

antwoord

 

Hoeveel tijdsinvestering kost het?

antwoord

Is het niet veel handiger om het werven van fondsen uit te besteden?

antwoord

Hoe weet ik of dit voor mij de juiste timing is voor dit programma?

Als jij een missie gedreven ondernemer bent en effectiever en beter met fondsen wil samenwerken dan is het het goede moment om het programma te volgen.

Krijg ik ook korting als ik al andere programma’s van jou heb aangeschaft?

antwoord.

Kan ik ook een op een met jou werken?

antwoord.

Hoe zit het met de concurrentie van andere missie gedreven ondernemers?

antwoord.

Meld je aan voor de Keen Pepper Nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!