06 11112837 nienke@keenpepper.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nienke

Poortvliet

Vanaf kinds af aan heb ik een fascinatie en een grote liefde voor wereldverbeteraars. Ik startte mijn carrière dan ook in de politiek omdat ik met hele gedreven mensen met grote idealen wilde werken. Vervolgens werkte ik een aantal jaar in ontwikkelingssamenwerking, waar ik een bijdrage wilde leveren aan meer gelijkheid in de wereld. Ik heb mij in die jaren altijd met hart en ziel ingezet, maar ik raakte ook gefrustreerd door de eindeloze beleidsdiscussies en debatten over prioriteiten en de verdeling van budgetten.

In 2014 ging ik werken met Nederlandse ondernemers met ambities in ontwikkelingslanden. Op dat moment viel voor mij alles op zijn plek. Ik voelde mij als een vis in het water tussen ondernemers die maar één doel voor ogen hadden: een (markt)oplossing bieden voor maatschappelijke problemen. Zij waren heel erg gedreven, hadden grote idealen, maar waren ook heel concreet, resultaatgericht en praktisch. Dit sloot naadloos bij mij aan en ik had de ondernemers wat te bieden.

Inmiddels heb ik tientallen ondernemers begeleid in verschillende fasen van hun onderneming. Ik heb gezien hoe belangrijk hun werk is en ben vastberaden om hen te ondersteunen in hun missie. Dus ook jou!

Mijn jarenlange ervaring en expertise in fondsenwerving staan tot jouw dienst. Samen kunnen we de fondsenwerving omvormen van een lastige taak naar een strategische kracht die jouw onderneming ondersteunt. Waar je ook staat in je onderneming, ik ben hier om je te helpen je impact te maximaliseren. Ik geloof in jouw potentieel en weet dat jouw inspanningen de wereld kunnen veranderen.

Ik ga graag met jou in gesprek om te ontdekken hoe we jouw fondsenwervingsproces kunnen optimaliseren en jouw impact kunnen vergroten. Jouw toewijding verdient alle steun en ik ben er om je te helpen slagen.