06 11112837 nienke@keenpepper.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nienke

PoorTvliet

Vanaf kinds af aan heb ik een fascinatie voor wereldverbeteraars. Ik startte mijn carrière dan ook in de politiek omdat daar belangrijke beslissingen werden genomen over de samenleving.  Vervolgens werkte ik een aantal jaar in  ontwikkelingssamenwerking waar ik een bijdrage wilde leveren aan meer gelijkheid in de wereld. Ik heb mij in die jaren altijd met hart en ziel ingezet, maar ik raakte ook gefrustreerd. Door de eindeloze beleidsdiscussies en debatten over de verdeling van budgetten.

In 2014 ging ik werken met Nederlandse ondernemers met ambities in ontwikkelingslanden. Op dat moment viel voor mij alles op zijn plek. Ik voelde mij als een vis in het water tussen  ondernemers die maar een doel voor ogen hadden: een (markt)oplossing bieden voor maatschappelijke problemen. Zij hadden idealen, maar waren ook heel concreet, resultaatgericht en praktisch. Het sloot naadloos bij mij aan en ik had de ondernemers wat te bieden.

Inmiddels heb ik tientallen ondernemers begeleid in verschillende fasen van hun onderneming. Ik ga ook heel graag met jou in gesprek. Waar sta je in jouw onderneming en op welke manier zou ik je kunnen helpen met het maximaliseren van jouw impact?