06 11112837 nienke@keenpepper.nl

E-book: Moeiteloos en succesvol fondsenwerven

In dit gratis e-book leer ik je in tien stappen hoe je moeiteloos en succesvol fondsen kan werven. Het e-book is geschikt als je begint met fondsenwerven. Maar ook heel waardevol als je al wat langer bezig bent en het gevoel hebt dat je er meer uit kan halen. Of als je wel al succesvol bent in het werven van fondsen, maar er totaal op leeg loopt.   

Download hier mijn E-book, volg de stappen en maak nog meer impact. De wereld heeft je nodig, nu meer dan ooit!

E-book: Top vijf valkuilen voor missie gedreven ondernemers

 

In dit e-book deel ik vijf veelvoorkomende valkuilen. Mijn keuze is geworteld in mijn jarenlange ervaring en ontelbare gesprekken met ondernemers. In het e-book vind je ook vragen en praktische tools en vragen die je helpen met deze valkuilen om te gaan. 

Ik geloof sterk in het delen van ervaringen om van elkaar te leren. Met dit e-book wil ik je inspireren en bijdragen aan jouw ontwikkeling als ondernemer, met als ultieme doel jou in staat te stellen maximale impact te creëren.