06 11112837 nienke@keenpepper.nl

ONLINE PROGRAMMA

LEREN FONDSENWERVEN

 

ONLINE PROGRAMMA

LEREN FONDSENWERVEN

Je bent een missie gedreven ondernemer; jouw voornaamste drive is impact maken. Jij hebt dé (commerciële) oplossing voor een prangend maatschappelijk probleem en jouw grootste verlangen is een stevig bedrijf neer te zetten waarbij je ook op de lange termijn impact kan maken.

 • Je bent bezig je onderneming op te bouwen, maar je wordt belemmerd in jouw groei door een gebrek aan financiën.
 • Je hebt de financiering van maatschappelijke fondsen heel hard nodig, maar je weet niet goed hoe je het werven van de fondsen slim aanpakt.
 • Je hebt misschien al een aantal fondsen benaderd, maar je hebt het gevoel dat er zoveel meer uit te halen is.
 • Je vraagt je af welke fondsen er eigenlijk allemaal zijn en hoe je nu die fondsen vindt die echt bij jou en jouw ambities passen.

Samenvattend: Het kost je allemaal heel erg veel energie en het werven van fondsen blijft een hele vervelende TO DO op je lijstje.

Ik snap je helemaal. Ik ben al jarenlang de brug tussen maatschappelijke fondsen en missie gedreven ondernemers en ik weet uit ervaring dat er heel veel ondernemers zijn die hetzelfde ervaren als jij. Maar geen nood:  het werven van fondsen is mijn vak en door de veelvuldige samenwerking met missie gedreven ondernemers weet ik precies wat jij nodig hebt om dit nu zelf te leren.

Want als je dit zelf leert om de juiste fondsen te vinden kan je jouw idealen en dromen zoveel makkelijker en sneller realiseren. Door een effectieve samenwerking met de juiste fondsen:

 • kan je eindelijk investeren in jouw groei waardoor je sneller jouw impact kan gaan maximaliseren;
 • creëer je de financiële ruimte voor uitbreiding van je team waardoor jij kan doen waar jij goed in bent en waarmee je ook privé en werk beter in balans kan brengen;
 • hou je tijd en energie en tijd over voor het verder bouwen aan jouw onderneming in plaats van het continue rondrennen en brandjes blussen.

 

In mijn online programma leer je fondsenwerven met het doel jouw groei en impact te maximaliseren. Het programma gaat in het najaar van 2024 officieel live. Mocht je interesse hebben plan dan een gesprek in dan kijken we samen of het passend is voor jou.  

Welke methode staat centraal? 

Fondsenwerven is veel meer dan alleen het binnen halen van financiering. Als je effectief wil fondsenwerven moet je eerst zelf heel scherp hebben wat het DNA is van jouw bedrijf, wat je wil bereiken en wat daar voor nodig is. Je propositie richting de fondsen moet heel sterk zijn. Je strategie hoe je jouw idealen gaat realiseren glashelder. Als je de voorbereiding voor het werven van fondsen op die manier aanpakt dan voeg je zoveel waarde toe aan je onderneming, nog los van de financiering. Ik heb ondernemers op die manier jarenlang ondersteund, maar wil deze methode graag doorgeven. Ik ben er van overtuigd dat je nog betere resultaten kan bereiken als je het zelf leert. Het is nu tijd dat jij het zelf gaat doen. 

Wat zit er allemaal in het programma?

 • 4 modules met in totaal 15 videolessen en bijbehorende werkboeken. In elke module staat een stap in het leren effectief fondsenwerven centraal. De onderwerpen variëren van het in kaart brengen van jouw onderneming, de juiste mindset, een goede voorbereiding, de selectie van de juiste fondsen, het schrijven van een goede aanvraag , het doen van een zorgvuldige indiening, tot het belang van een persoonlijke band opbouwt met de fondsen.
 • Het programma is hands-on en praktijkgericht; je gaat daadwerkelijk aan de slag met jouw strategie en jouw aanvraag. 
 • Regelmatige online Q en A vragenuurtje waarin je al je vragen kan stellen
 • Verschillende formats voor begrotingen en projectplannen. 
 • Een jaar lang toegang tot het programma.
 • Extra online masterclasses door mij en andere experts.

Wat heb je na afloop van het programma?

 • Een eigen fondsenwervingsstrategie;
 • Een projectplan en eventueel een, of meer, sterk onderbouwde aanvragen;
 • Inzicht in het landschap van maatschappelijke fondsen;
 • Kennis hoe je de fondsen kan overtuigen, nu en in de toekomst. 

Wat zeggen deelnemers? 

 • Anita: “Elke sessie is gewoon geniaal! Dit is echt heel goed opgezet. Je brengt me steeds terug naar de kern van waarom ik doe wat ik doe. Ik ben zo dankbaar dat ik jou en dit programma heb ontdekt en ja heb gezegd!” 

 • Alice “Ik wil je complimenteren met de duidelijkheid van de training. Ondanks mijn drukke schema vind ik tijd voor mijn huiswerk en geniet ik intens van elke nieuwe ontdekking. Ik ben ontzettend blij dat ik deze training volg!” 

 

 

Veel gestelde vragen

Ik ben een starter, is dit programma ook geschikt voor mij?

Als jouw verdien- en businessmodel wel al goed uitgewerkt is en je hebt nagedacht over jouw plannen en strategie op de langere termijn dan is het zeker geschikt. Mocht je twijfelen plan dan een gratis adviesgesprek in dan kijken we samen of dit het goede moment voor jou is. 

Is het nodig dat ik al ervaring heb met het fondsenwerven?

Het programma is geschikt voor mensen met en voor mensen zonder ervaring met fondsenwerven. Het belangrijkste is dat jij wil leren fondsenwerven op een manier die maximaal bijdraagt aan de impact die jij wil maken en aan de groei van jouw onderneming.  

Hoe weet ik of dit voor mij de juiste timing is voor dit programma?

Als jij een missie gedreven ondernemer bent en effectiever en beter met fondsen wil samenwerken dan is het, het goede moment om het programma te volgen. Mocht je hier toch over twijfelen plan dan een gratis adviesgesprek in dan kijken we samen of dit het goede moment is. 

Meld je aan voor de Keen Pepper Nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!